Північномериканський дизайн підкоряє Європу!

Відкриття нового ґалерейного простору канадійської студії Gabriel Scott в самому серці Лондона, в фешенебельному районі Мейфер, викликало неабиякий ажіотаж у всієї європейської дизайнерської спільноти.
Останніми роками Європу завойовують твори талановитих канадійських та американьских студій, таких як David Weeks, Lindsey Adelman, Bec Brittain, Roll & Hill, Apparatus studio, Lumifer та інших. Як і інші предметні дизайнери, Scott Richler та Gabriel Kakon зосередилися на модульності творів, що дає безмежні можливості, апелюючи до фантазії дизайнерів та архітекторів.
Успіх у створенні освітлення та меблів вражає, оскільки ні Scott Richler, ні Gabriel Kakon ніколи не мали справи з предметами інтер’єру: їхня історія включає співпрацю з Cartier, Aquazzura та Louis Vuitton. Натхненням для дизайнерів стала природа, хімія та ґеометрія. Дизайнери досліджують речі з матеріальної точки зору, як поєднується метал зі склом, які ґеометричні конструкції можна створити в просторі.
Але дизайнери не спинилися на створенні освітлення, їх також зацікавив дизайн меблів. Почавши зі стільців та кавових столиків, цього року студія випустила лінійку lounge меблів – кушетки та оттоманки Boudoir.
Оригінальність творів талановитих канадійських дизайнерів вже високо оцінили американські та європейські клієнти: твори студії прикрашають Bar Basso в Мілані, приватні резиденції в Лондоні та Монреалі.
В Києві твори канадійців представляє Frotelly. Будь ласка звертайтесь за консультаціею до нашего салона.